Bg_logo_top
19.11.2008

Thorvaldsens Museum i det virtuelle rum – alt er forbundet!

Velkommen til Thorvaldsens Museums virtuelle verden, som består af museets nye hjemmeside, af formidlingsplatformen Tilbygningen og af forskningsdatabasen Bertel Thorvaldsens Brevarkiv.

Korridor

Thorvaldsens Museums hjemmeside har fået et helt nyt udseende og nye funktioner, der gør det endnu lettere at finde frem til netop de informationer, du søger.

Det gælder alt fra praktiske oplysninger om åbningstider og nyheder fra museet, til at finde spændende ny viden på formidlingsplatformen Tilbygningen eller i forskningsdatabasen Thorvaldsens Brevarkiv.

Helt nyt er også, at du under menuen ”Samlingerne” kan finde oplysninger om værker og billeder fra alle dele af Thorvaldsens Museums samlinger.

I foråret fik Thorvaldsens Museum Den Danske Museumspris, fordi museet på en ny og konsekvent måde havde taget informationsteknologien i anvendelse på alle museets vigtigste arbejdsområder. Dommerkomitéen mente, at museet havde erobret internettet med sine mange virtuelle aktiviteter, og dermed var blevet forløber for andre danske museer. Den Danske Museumspris uddeles af Bikubenfonden.

Dette efterårs lancering er en videreudvikling af de prisbelønnede initiativer.

Alle museets virtuelle fremskridt er udviklet sammen med It- og designgruppen Oncotype.

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor